Anpe Illes Balears
C/ Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046
Correu electrònic: info@anpe-balears.org

Ara estàs a "noticies generals"

Inici - noticies generals

DAVANT LA DECISIÓ DEL GOVERN DE SUSPENDRE L´ACORD D´ACCIÓ SINDICAL SIGNAT AMB ELS SINDICATS A L’ANY 2006

14/09/2011

 

DAVANT LA DECISIÓ DEL GOVERN DE SUSPENDRE L'ACORD D'ACCIÓ SINDICAL SIGNAT AMB ELS SINDICATS A L'ANY 2006

 

 

ANPE considera aquesta mesura antidemocràtica, i una forma de llevar representació, drets i veus als treballadors i treballadores i una manera encoberta de reduir els serveis públics i l'estat de benestar dels ciutadans de la nostra comunitat.

 

 

ANPE condemna les formes que ha utilitzat el Govern per dur  a terme aquesta mesura, unilateralment i sense prèvia negociació.

 

 

Des d'ANPE entenem que en temps de crisi com l'actual, ha d'haver un reajustament a tota l'Administració Pública.  Estem disposats a assumir la part que ens pertoca, però sempre partint del diàleg i el consens, mai acceptarem les formes autoritàries i antidemocràtiques utilitzades pel Govern.

 

 

ANPE vol deixar clar a l'opinió pública que som un sindicat independent i professional, que només es nodrim de les quotes dels nostres afiliats i que tant sols rebem una petita subvenció per acció sindical de 12000 € anuals que enguany no hem rebuda i que no gaudim de cap local cedit per l'Administració ni l'Estat.

 

 

El nostre objectiu no és altre que ser un sindicat reivindicatiu, que projecta la seva acció sindical en la dignificació de la professió docent, la millora de les retribucions, la implantació d'un model educatiu de qualitat i la defensa de l'ensenyament públic.

 

 

 

ANPE ILLES BALEARS, de professor a professor

» Documents relacionats

«tornar»