C/ Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE 04/04/2012

04/04/2012

 

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE 04/04/2012

 

A la mesa sectorial d'avui, dimecres 4 d'abril, ANPE ha demanat la negociació d'UN NOU PACTE D'ESTABILITAT (amb una edició de, com a mínim, de 1500 places de pacte). Així i tot, hem fet aportacions a "l'esborrany de les bases que regulen el procediment de selecció de personal funcionari interí".

 

Respecte a les aportacions:

 

•a)     Al document que regula les bases:

 

  1. Al punt 5.4, a l'apartat a) quan diu "...els aspirants admesos en la borsa no estaran obligats a seleccionar totes les places..." i sino les seleccionen totes, podran cobrar l'atur?
  2. Que les places vacants del conservatori i les escoles oficials d'idiomes surtin perfilades, o amb una mesura restrictiva, ja que aquests estudis fa necessari d'una especialització i continuitat per part del professorat.
  3. Respecte a l'apartat de "Procediment contradictori i no disciplinari d'avaluació de l'acompliment en el lloc de treball" volem que es llevi de les bases d'interins ja que aquesta normativa afecta a tot el funcionariat, i hauria d'estar a una resolució diferent.
  4. Que els insterins amb una plaça de pacte d'estabilitat que quedin cobrint una substitució, se'ls hi garantesqui un nomenament anual com a interí i cobrin l'estiu.

 

•b)     Respecte a altres aspectes generals:

 

•1.     QUE AL PROCÉS TELEMÀTIC D'ADJUDICACIÓ DE PLACES ES FIQUIN TOTES LAS VACANTS DISPONIBLES. Per consumar aquest fet estam disposats a permetre que l'adjudicació es faci al mes d'Agost. Així s'inclourien les possibles previsions de jubilacions, comisions de servei, etc,...

•2.     QUE HI HAGI UNA ALTRA ADJUDICACIÓ TELEMÀTICA AMB LES SUBSTITUCIONS DISPONIBLES ELS PRIMERS 15 DIES DE SETEMBRE. Per tal de garantir i respectar l'ordre de puntuació dels interins que no hagin tret una plaça vacant al procés anterior.

•3.     QUE ES COBREIXIN TOTES LES SUBSTITUCIONS I QUE NO S'AMORTITZIN LES JUBILACIONS.

« tornar »