C/ Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

DIA DE LA DONA TREBALLADORA

08/03/2010

 

 

ANPE RESSALTA LA IMPORTÀNCIA DEL DIA DE LA DONA TREBALLADORA DINS L'EDUCACIÓ

  

Avui, 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, ANPE ressalta la importància de l'educació i de la tasca docent per aconseguir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones. Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona Treballadora, declarat com a tal per l'ONU a 1997 en homenatge a les dones pioneres en la lluita per la igualtat de drets, ANPE vol fer una cridada d'atenció sobre la importància que té l'educació per a la consecució plena de la igualtat de drets i oportunitats entre els homes i les dones.

 

Des d'ANPE estem convençuts que l'educació, el coneixement i la cultura són les claus dels avanços en la igualtat efectiva entre homes i dones. La tasca que duen a terme els professors dins l'aula és el major impulsor d'aquests aprenentatges. Per això, una vegada més, volem fer una crida a la societat perquè conegui, valori i doni suport la tasca dels docents.

 

Felicitem especialment a l'enorme nombre de mestres i professores espanyoles que representen des de fa anys a les dones incorporades a la vida laboral i que preparen per a la mateixa a les noves generacions.

« tornar »