C/ Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - jubilats

DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA A LES AULES

01/02/2010

 

 

RECONEIXEMENT PÚBLIC AL Sr. GINES QUIÑONERO PER LA SEVA TRAJECTÒRIA PERSONAL I SOCIAL A FAVOR DE LA PAU A NIVELL LOCAL, AMB MOTIU DEL DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA.

 

Aquest dissabte, dia 30 de gener, i amb motiu del dia escolar de la no-violència, ANPE Illes Balears va fer un reconeixement públic al Sr. Ginés Quiñonero per la seva trajectòria personal i social a favor de la pau a nivell local. En aquest acte es va lliurar una placa per agrair el seu esforç dins la conciliació amb les diferents cultures.

 

El Dia Escolar de la No-Violència i la Pau va ser declarat pel professor mallorquí Llorenç Vidal, en l'any 1964 per primera vegada, i va ser reconegut pel ministeri d'Educació i Ciència que, mitjançant l'Ordre Ministerial del 29 de novembre de 1976, es va estendre a nivell internacional. El seu Objectiu és l'educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el Respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau.

 

Amb aquest acte, ANPE, vol personificar l'esperit d'aquest dia en la persona del Sr. Quiñonero, considerant que el Sr. Don Ginés Quiñonero, ha practicat l'esperit d'aquest dia a nivell local constituint-se en instrument d'enteniment i pau entre persones de distinta formació, raça, religió i cultura. Aquest reconeixement consta del lliuramet d'una placa expressiva de l'acordat per la Comissió, una entrevista i una taula de treball amb l'objectiu de reflexionar sobre la situació dels casos de violència dins les aules de les Illes Balears.

 

 

ANPE ILLES BALEARS. SINDICAT INDEPENDENT.

« tornar »