C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - interins/es

CONVOCATÒRIA INTERINS 2012-2013

11/05/2012

HORARIS D'ATENCIÓ PRESENCIAL I TELEFÒNICA: podeu demanar cita telefonant o enviant un e-mail a administracio@anpe-balears.org
 
PALMA: 971 46 12 90

De dilluns a divendres de 9 a 14 h. L'horabaixa de dilluns i dijous de 17 a 19 h.


INCA: 971 88 05 38

Dimarts i dijous de 9 a 14 h. L'horabaixa de dijous de 17 a 19h.

 

 

 

AVÍS PELS INTERINS DE VALENCIA, ALACANT, CASTELLÓ I CATALUNYA

 

ANPE Illes Balears informa als mestres i professors que vulguin formar part de la llista d'interins, que provenguin de València, Catalunya, Castelló i Alacant, que si voleu que les vostres titulacions de català siguin vàlides heu de demanar prèviament l'HOMOLOGACIÓ al SERVEI D'ENSENYAMENT DEL CATALÀ.

 

PASSES PER FER EL TRÀMIT

 

1. FES LA TEVA INSTÀNCIA TELEMÀTICA A TRAVÉS DEL NOSTRE ENLLAÇ A LA WEB I PRESENTA EL TEU TÍTOL DE CATALÀ. http://www.anpe-balears.org/. Probablement l'hauràs de fer ANÒNIMAMENT (excepte que ja formis part de la llista i hagis fet feina i tenguis clau i contrasenya del portal del personal).

 

2. MIRA LA TEVA EQUIVALÈNCIA DE CATALÀ AL DECRET QUE HEM PENJAT A LA NOSTRA WEB. (BOIB Núm. 53 09-04-2011)

 

3. FES UNA INSTÀNCIA (expòs/sol·licit) PRESENTANT EL TEU TÍTOL DE CATALÀ I DEMANANT L'HOMOLOGACIÓ DEL TEU CERTIFICAT DE CATALÀ AL SERVEI D'ENSENYAMENT DEL CATALÀ (Passatge de Guillem de Torrella, 1. Edifici Sena (centre comercial Els Geranis). Localitat: Palma. Codi Postal: 07002

 

4. QUAN SURTI LA LLISTA PROVISIONAL D'ADMESOS (JA HAURÀS REBUT EL TEU TÍTOL HOMOLOGAT DE LA CAIB) TENIU UNS DIES PER FER RECLAMACIONS A AQUESTA LLISTA, I PRESENTAU EL VOSTRE TÍTOL HOMOLOGAT.

 

5. RECORDAU QUE PODEU REGISTRAR LES VOSTRES INSTÀNCIES MITJANÇANT EL "PROP", QUALSEVOL REGISTRE D'ENTRADA DE UNA DE LES VOSTRES CONSELLERIES, DELEGACIÓ DE GOVERN O QUALSEVOL OFICINA DE CORREUS FENT UN ENVIAMENT CERTIFICAT I DUR EL SOBRE OBERT PER DONAR REGISTRE D'ENTRADA (sempre que el destinatari de les vostres instàncies sigui Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats. C/ d'Alfons el Magnànim, 29 - 07004 Palma.

 

6. PENSAU QUE ELS REQUISITS PELS MESTRES ÉS EL CERTIFICAT DE CAPACITACIÓ PER L'ENSENYAMENT A PRIMÀRIA (és a dir, el nivell C1 més els 4 seminaris de l'ICE). Als mestres de Balears, el títol de mestre de la UIB ja té incorporat el reciclatge complet. ELS REQUISITS PELS PROFESSORS A SECUNDÀRIA ÉS EL CERTIFICAT DE CAPACITACIÓ PER L'ENSENYAMENT A SECUNDÀRIA (és a dir, el nivell C1, més el  seminari específic de l'ICE) més el CAP o equivalent.

 

7. Si us voleu reciclar amb els seminaris de català podeu consultar la informació a http://www.ice.uib.cat/Reciclatge-de-Catala/

 

8. També tenim el facebook d'ANPE Illes Balears per resoldre les vostres preguntes.

« tornar »